Óriási volt az érdeklődés a Komlói Egészségcentrum standjánál a XXI. Komló Expón, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal és életmód tanácsadással várták az érdeklődőket.
2019.09.12.
A rossz idő sem volt akadály a komlóiak számára, ugyanis három nap alatt több mint háromszázan fordultak a Komlói Egészségcentrum munkatársaihoz életmód tanácsadás céljából. Szakorvosok, háziorvosok, nővérek, gyógytornászok és dietetikusok voltak az érdeklődők segítségére, így mindenki választ kaphatott egészségüggyel kapcsolatos kérdéseire a standon.
Különböző szűrővizsgálatokkal, vércukorszint-, vérnyomás- és testzsírszázalék-méréssel, anyajegyszűréssel, illetve különböző tesztekkel mérték fel a komlóiak egészségi állapotát és szükség esetén irányították őket további kivizsgálásra az egészségcentrum szakrendeléseire, vagy látták el őket hasznos életvezetési tanácsokkal.
Kicsik és nagyok számára is szolgáltak hasznos információkkal, ismeretterjesztő anyagokkal a standon, a legnagyobb érdeklődés azonban a magyar startup által kifejlesztett HandInScant övezte. A Semmelweis Ignác nevével fémjelzett szkenner segítségével értékelték ki az érdeklődők kézfertőtlenítési rutinját. AZ UV megvilágítást és digitális képalkotást alkalmazó rendszer érzékeli a készülékbe helyezett kezeken a megtisztított, illetve az érintetlen területeket, ezáltal jelezve a használó felé mennyire alaposan tisztítja kezét.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.