Az idén év elején tartott 10. Orosházi Kórházi Jótékonysági Bál bevételéből 1,3 millió forint értékű, többfunkciós, ágyként is használható betegszállító kocsit szerzett be nemrég az Orosházi Kórház, amely megkönnyíti a sürgősségi osztályon dolgozók munkáját.
2019.07.23.
A Sürgősségi Betegellátó Osztályon találkozik a beteg általában először és leggyakrabban az ellátórendszerrel, így nagyon fontos, hogy milyen tapasztalatokat és benyomásokat szerez az ellátása során.
– Kórházunk törekszik a biztonságos betegellátás megteremtésére, fokozására, ezért a bál bevételét idén egy többfunkciós, ágyként is használható sürgősségi betegszállító kocsi beszerzésére fordítottuk – jelentette be dr. Duray Gergő, az intézmény főigazgatója.
A speciális ágy a kritikus állapotú betegek szállítására és ellátására szolgál. Több olyan, az ellátást segítő kiegészítővel van felszerelve, melyek nagyban segítik a gyógyítók munkáját, több irányba mozgatható, könnyen és gyorsan rögzíthető. Egyik nagy előnye, hogy átereszti a röntgensugarat, így a beteg mozgatása nélkül is lehet röntgenfelvételt készíteni.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.