Székesfehérváron számtalan szűrőprogrammal várják a lakosságot, többek között már hetedik alkalommal szervezik meg az Öreghegyi Egészségnapot. Szeptember 14-én a városrész közösségi házában várják az érdeklődőket.
2019.09.04.
A Fejér megyei megyeszékhelyen minden városrészben szerveznek szűrőnapokat. Legközelebb szeptember 14-án várják ingyenes állapotfelméréssel, szűrővizsgálatokkal és mozgásos programokkal várják az érdeklődőket. A 7. Öreghegyi Egészségnapon minden korosztály megjelenésére számítanak. Jógabemutató is lesz, az Öreghegyi Nyugdíjas Klub pedig egészséges ételekkel, kemencében sült finomságokkal készülnek.
Az Egészségfejlesztési Iroda szervezésben folytatódik az alakformáló torna, a jóga, valamint a Székesfehérvári Szív Egyesülettel közösen a rehabilitációs torna is a városrészi egészségnapokon. A Túrózsáki úti szabadidőközpontban továbbra is lesz szabadtéri edzés, de ezen felül egy hat alkalmas nordic-walking képzés is kezdetét veszi, de van szülésre felkészítő tanfolyam és szeptember 12-től relaxáció foglalkozás is kismamáknak. Emellett elindítanak egy gyerekneveléssel, párkapcsolatokkal, korai és késői gyerekneveléssel foglalkozó előadássorozatot, melynek első programjára szeptember 25-én várják a családokat, központjában a korai fejlődés áll majd.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.