A Tolna megyei Bogyiszló lakosainak gyűjtöttek a Tolna Megyei Balassa János Kórház gyermekosztálya számára. A falubeliek közel százezer forintot adományoztak a kórháznak.

 

A Bogyiszlói Idegenforgalmi Iroda és Turisztikai Egyesület (BITE) tagjai még karácsony előtt döntöttek, hogy újonnan alakult szervezetük jótékonysági rendezvényt tart a Tolna Megyei Balassa János Kórház gyermekosztályának javára. Ádvent utolsó vasárnapján töltött káposztával, punccsal és narancsos forró csokival látták vendégül a falu lakóit a művelődési háznál tartott rendezvényen. A megvendégelt bogyiszlóiak adománygyűjtő dobozba dobhatták az általuk gondolt az összeget. Összesen 85500 forint gyűlt össze.

Földesi Éva, a BITE elnöke elmondta, hogy év elején felvették a kapcsolatot a szekszárdi kórházzal, hogy megérdeklődjék, mire van valós szükségük a gyermekosztályon. Az adomány összegéből pelenkákat popsitörlőket és gyümölcsöt vettek a BITE tagjai, amelyet január végén át is adtak a Tolna Megyei Balassa János kórháznak.

Dr. Harangi Ferenc, a gyermekosztály vezetője elmondta, hogy mindig jólesik a segítség, nemcsak a dolgozóknak, hanem az osztályon fekvő gyermeknek és a szüleiknek is.

Linkek

nnk emblema logo

 

Kövess bennünket!

nnk emblema logo

Elérhetőségeink:

(+36 1) 476 1100
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1097 Budapest, Albert Flórián út 2-6.